Norsk English
Om Seiland House Fasiliteter Aktiviteter Konferanse/gruppemeny Natur Kontakt oss
Konferanse/gruppemeny
Nyheter

Kjempeuer
05.09.2013

Nye båter
05.09.2013

Økt båtkapasitet.
21.11.2011

Konferanse/gruppemeny

Til bedrifter og konferanser foreslår vi ofte en 3-retters meny basert på utsøkte lokale ingredienser. Sammen med dere utformer vi en spennende meny. Nedenfor noen eksempler:

Forretter

*Eksklusiv salat med røkt peppermarinert selkjøtt. Fanget høyt under Grønnlandsisen av en ekte ishavsskute fra Alta. Produsert  for Seiland House. Frisk sprø salat, finstrimlet selkjøtt og en rund god tyttebærdressing. Serveres med godt brød og ekte smør.

*Alles favoritt. Denne retten viser reinkjøttets fortreffelighet. Røkt med kjærlighet og servert på en purre av Nordnorsk potet. Lokal gressløk og norsk rotgrønnsaker  gjør retten himmelsk.

*Naturens kraft. Rype og reinbuljong med friske grønnsaker og det beste kjøttet som finnes. Serveres med flatbrød.

 

Hovedretter

*Gudefisk. Kveite trukket i fiskekraft og hvitvin, smørsaus og vaniljekokte friske grønnsaker. Ren nytelse.

*Breiflabb, marulk. Havets storkjæft. Halestykket eller fileten steke hel og serveres med langtidsstekte poteter og asparges. Mild sennepsdressing.    

*Reinsdyrsplomme. Lårets edleste del. Stekes rolig og serveres med tomatisert grønnsaker og sopp samt en innkokt rødvinssaus. Kan også serveres lett røkt. 

*Reinsdyrs rygg. Saftig kjøtt som serveres med ryggbeinet. Pannestekte friske grønnsaker. Rørte tyttebær. Serveres med steikesjy. 

 

Desserter

*Multekrem med en lun multesuppe etter oppskrift fra et gammelt handelshus. Serveres med kromkake.

*Blåbærmuosse med blåbærgele og sjokoladestripe. Antioksidanter for en uke.

*Melkesjokolade uten brûlée, men med friske bær og frukter. Norges sjokolade nr 1.

Galleri

Matretter

Reiselivsanlegget

Se flere bildegallerier

Les vår brosjyre



E-mail: post@seiland-house.no   Telefon: +47 95 24 40 31